KAYSERİ / DEVELİ - Kızık İlkokulu

Ock

Kaymakamlığımız umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereğince Develi ilçemiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tüm ilk ve orta dereceli okullarda (Özel eğitim ve özel öğretim kurumları dahil) 19.01.2022 günü yüz yüze eğitim ve öğretime (1) gün süreyle ara verilmiştir.

Kaymakamlığımız umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereğince Develi ilçemiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tüm ilk ve orta dereceli okullarda (Özel eğitim ve özel öğretim kurumları dahil) 20.01.2022 günü yüz yüze eğitim ve öğretime (1) gün süreyle ara verilmiştir.

Ekm

2021-2022 Eğitim, Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 29.09.2021 Tarihinde Okulumuz Birinci Sınıf Dersliğinde Öğretmen ve Öğrenci Velilerimizin Katılımı İle Yapıldı. Yapılan Genel Kurul Toplantısında Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Seçimi Yapıldı ve Öğrenci Velileri İle Görüş Alışverişinde Bulunuldu. Okul Müdür Yetkili Öğretmeni Öğrenci Velilerine Verdikleri Destek İçin Teşekkür Etti.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kızık İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 29.09.2021 Tarihinde Saat 14:30'da Okulumuzda Yapılacak Olup Velilerimizin Toplantıya Katılmaları Rica Olunur. Toplantıda Okulumuz Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Oluşturulacak ve Aynı Zamanda Velilerimiz İle Görüş Alışverişinde Bulunulacaktır. Katılımınız Bizi Memnun Edecektir.

Nis

Covid-19 Nedeniyle 2021 Yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni Eba Üzerinden Bütün Öğrenci ve Öğretmenlerimizin Katılımı İle Online Olarak Yapılacaktır. Saat 10.00'da Başlayacak Çocuk Bayramımıza Bütün Velilerimizi Bilgisayar Başına Davet Ediyoruz.

Nis

Ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun Tavisyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda yapılan Değerlendirmeler Sonucunda, Yüz Yüze Eğitimden Uzaktan Eğitime Geçişle İlgili Bazı Yeni Karalar Alınmıştır.  Okulumuz Öğrencilerinin Uzaktan Eğitime Katılım Oranı Yüzde Doksandır. Öğrenci Velilerimize Destekleri İçin Teşekkür Ediyoruz. Öğrencilerin Ortaokullarda ve Liselerde Okuyan Abi ve Ablalarının da Dersleri Dikkate Alınarak, Kızık İlkokulu Uzaktan Eğitim Dersleri Saat 9.00'da başlayıp 12.50'de Tamamlanmaktadır.

Ara

Okuyan Balık Sesli Elektronik Kütüphanesine ulaşmak için tıklayınız.

Ara

İlkokul 1. Sınıf öğrencilerine DaBT-İPA(Difteri-Boğmaca-Tetenoz-Çocuk Felci/Dörtlü Karma) ve KKK ( Kızamık-Kızamıkçık-Kabakulak) aşıları uygulanacak olup  öğrenci velilerimiz tarafından aile hekimliğinden randevu alınarak , öğrencilerinizin 05.01.2021 tarihine kadar kayıtlı oldukları Aile Sağlığı Merkezlerine (Aile Hekimliği) müracaat ederek aşılarını yaptırmaları gerekmektedir.

Kas

Sevgili Öğrenciler;

Dünyada ve ülkemizde salgının seyrinde yaşanan yükselişten, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime devam eden öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın etkilenmemesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki kabine toplantısında alınan karar gereği, 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edeceğiz.

23.11.2020 Pazartesi Gününden İtibaren EBA Üzerinden Canlı Derslerimiz Başlayacak Olup, Daha Önce Size Tanımlanan Kullanıcı Adı ve Şifreleriniz İle Okul İdarenizin Belirlediği Ders Programı Çerçevesinde Lütfen Derslerinizi Takip Ediniz. Çalışmalarınızda Başarılar Dileriz...

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımız Tarafından Çocuklarımıza Gönderilen Öğrenci Çalışma Kitapları Okulumuza Gelmiştir. Öğrenci Velilerimizin Sosyal Mesafe Kurallarına Dikkat Ederek Okula Gelip Öğrencisinin Çalışma Kitaplarını Almalarını Rica Ederiz. Öğrencilerimize Uzaktan Eğitim Sürecinde Başarılar dileriz.

Eyl

EBA Üzerinden Canlı Derslerimiz Başlamış Olup; Belirli Aralıklarla EBA Sistemine Giriş Yaparak Ders Saatlerine İlişkin Bilgi Alabilirsiniz. Ayrıca İletişim Araçlarından Gelen Bilgilendirmeleri Dikkate Alınız. En Kısa Sürede Okulumuzda Buluşmak Dileği İle,

Ağu

Değerli Velilerimiz, Okulumuzda Eğitim Gören Öğrencilerimizin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Okuyacakları Ders Kitapları Gelmiştir. Covid-19 Salgını Nedeniyle Okulumuzu Araıyarak Belirlenen Saatte Okula Gelerek Öğrencinizin Ders Kitaplarını Okul İdaresinden Alabilirsiniz. Lütfen Okula Gelirken Maske Takınız ve Sosyal Mesafe Kurallarına Uyunuz.

Ağu

Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme döneminde (Başvurular : 6 Ağustos 2020- 10 Ağustos 2020) ve Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme döneminde(Başvurular  : 12 Ağustos 2020-17 Ağustos 2020) okulumuzda görev yapmak isteyen öğretmenlere kısa bilgiler sunmak istedik.

Kızık İlkokulu

Bir Sınıf Öğretmenine İhtiyaç Vardır.

Okulumuzda Birleştirilmiş Sınıflarda Ders Yapılmaktadır.

1.-2. Sınıf Bir Derslikte, 3.-4. Sınıf Bir Derslikte Eğitim Görmektedir.

Öğretmen Servisi Yoktur.

Öğretmenler Özel Araçları İle Göreve Gelip Gitmektedir.

Okulun Lojmanı Kullanılabilir Durumdadır.

Kızık İlkokulu Develi Merkese 10 km Mesafededir.

Detaylı Bilgi İçin

İsmail AKSOY(Md.Yet.Öğretmen)

Okul Telefon(Yaz Dönemi Cevap Alamazsınız)

Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, 16 Mart'tan itibaren 2 hafta süreyle okulların tatil edilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı. Bakanımız Sayın Selçuk, "23 Mart'tan itibaren ders ortamını evlere taşıyacak, öğrencilerimizin eğitimine uzaktan devam etmesini sağlayacağız" dedi.

Bu kapsamda öğrencilerimize EBA(Eğitim Bilişim Ağı) şifreleri tanımlanmış olup okul idaresinden şifrelerini temin edebilirler.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Nedeniyle Kızık İlkokulu'nda Personel Tahliye Tatbikatı Sorunsuz Bir Şekilde Tamamlandı. Ayrıca 28.02.2020 Tarihinde Sivil Savunma İkaz-Alarm Tatbikatı Yapıldı. İkaz -Alarm Tatbikatı ve Personel Tahliye Tatbikatı Vukuatsız Bir Şekilde Sonuçlandı.