KAYSERİ / DEVELİ - Kızık İlkokulu

Küçük Prens

Serbest Etkinlikler Dersi ''Her Ders Bir Oyun'' Etkinliğinde  Antoine de Saint-Exupery Tarafından Yazılan Küçük Prens Adlı Kitabın Bölümleri Her Hafta Bir Bölüm Olmak Üzere Drama Edilmektedir. Böylece Öğrencilerin Drama Becerileri Gelişmekte ve Kendilerine Güven Duymaktadırlar.

28-03-202128-03-202128-03-202128-03-202128-03-202128-03-2021                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  "Her gün aynı saatte gelmelisin" dedi tilki. "Örneğin öğleden sonra saat dörtte gelirsen, ben saat üçte kendimi mutlu hissetmeye başlarım. Zaman ilerledikçe de daha mutlu olurum. Saat dörtte endişelenmeye ve üzülmeye başlarım. Mutluluğun bedelini öğrenirim.

Yayın: 28.03.2021 - Güncelleme: 28.03.2021 08:42 - Görüntülenme: 201