KAYSERİ / DEVELİ - Kızık İlkokulu

Ağu

Yozgat Boğazlıyan Sırçalı Şehit İdris Öztürk İlkokuluna Ataması Yapılan; Okulumuz Müdür Yetkili Sınıf Öğreteni İsmail AKSOY'un Görevi Bugün İtibariyle Sona Ermiştir. Öğretmenimize 2017 Yılından itibaren Okulumuza Verdiği Hizmetler İçin Teşekkür Ediyor ve Yeni Görev Yerinde Başarılar Diliyoruz.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1920'de  Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı  ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının  102. yıl dönümünü  ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen tören ile kutlandı. Öğrenciler ve öğrenci velileri düzenlenen töreni İlgi ve merak İle takip ettiler. Mahallede bulunan yaşlısı genci, bütün insanlar tören yerindeydi.Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Develi Devlet Hastanesi Hekimi Hasan ÖZEL Tarafından Öğrencilerimize Yönelik Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi.

Şbt

Develi İlçe Trafik Jandarma Ekipleri Tarafından Okulumuzda Güvenli Trafik Eğitim Semineri Verildi.

Ara

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kayseri Develi Yurt Müdürlüğü İdareci ve Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler. Kendilerine Teşekkür Ediyoruz.

Eyl

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle geçen eğitim döneminde zaman zaman kapanan okullar, yüz yüze eğitim için kapılarını açtı.

Tekrar Yüz Yüze Eğitim Başlıyor... Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz Mutlu...

Nis

Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Dünyada baş gösteren salgın nedeniyle biraz buruk, biraz kırgın, biraz umutlarımız azalmış olsa da;

Her şeye rağmen nefes alabilmek güzel

Her şeye rağmen bayramımızı kutlamak güzel

Online 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Gözlerinizde bugün gördüğümüz umut parıltıları hiç kaybolmasın

Anneler babalar teşekkür ederiz size

Öğretmenlerimiz çok emek verdiniz teşekkür ederiz

Teşekkür Ederiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Sana....

Nis

Ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun Tavisyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda yapılan Değerlendirmeler Sonucunda, Yüz Yüze Eğitimden Uzaktan Eğitime Geçişle İlgili Bazı Yeni Karalar Alınmıştır.

Mrt

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Bu kapsamda 11.02.2021 Tarihinde başvuru yaptığımız Okulumuz Temiz Belgesini 17.03.2021 tarihinde aldık.

Şbt

15.02.2021 Tarihinde Develi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat TOPRAK ve Şube Müdürü Sayın Adem ŞİMŞEK Okulumuzu Ziyaret Etmişlerdir.

Şbt

15.02.2021 Tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında alınan karar gereği, okulumuz Yüz Yüze Eğitime haftada beş gün ve günde altı ders saati olarak başlamıştır.

Ara

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci, okullardaki sınavlar ve yarıyıl tatili takvimiyle ilgili Bakanlığımız tarafından bazı düzenlemeler yapılmıştır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın Çocuklar İçin Hazırladığı '' Okuyan Balık'' Sesli Elektronik Kütüphanesi Açıldı.

Kas

Türk milletinin millî varlığına ve geleceğinin inşasına her zaman olduğu gibi bugün de hizmet etmekte olan öğretmenlerimizin ''Öğretmenler Günü'' nü kutluyoruz.